Maaltijdservice Bekkevoort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bekkevoort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bekkevoort? Dankzij deze pagina vergelijkt u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,50 per keer. Flink uitpakken met Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Groentesoep Met Balletjes? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Bekkevoort hebt u toegang tot voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBekkevoort
ErvaringAandacht en ambacht
Postcode3460
Gemiddelde kosten€6,72
Populaire maaltijdMinestronesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bekkevoort

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Bekkevoort. We hebben het over populaire services als Delimeal en/of 15Gram. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante instanties en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft zo z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er voorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bekkevoort? Geen probleem! Flink wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bekkevoort. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men eenvoudig de supermarktartikelen als geitenkaas en slagroom. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bekkevoort vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bekkevoort? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Denk maar aan Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Hieronder treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Bekkevoort. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bekkevoort voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes bestelt u vanaf €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Erwtensoep kan je kopen vanaf €6,3.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, extra groenten en iets lichts zoals Irish coffee om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Bekkevoort voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Push Up Meatballs

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bekkevoort bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste services werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. Het eten wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of wellicht vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bekkevoort. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente