Maaltijdservice Molenbeek-Wersbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Molenbeek-Wersbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Molenbeek-Wersbeek? Geholpen door www.maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,60 per maal. Aanschuiven voor Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen of Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Molenbeek-Wersbeek ontvangt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBekkevoort
Recensie100% flexibel
Postcode3461
Gemiddelde menuprijs€5,55
Maaltijd-topperGebonden goulashsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Molenbeek-Wersbeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Molenbeek-Wersbeek. Neem bijv. erkende organisaties als Smartmat en Home Cuisine. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en restaurants. Elke service wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Molenbeek-Wersbeek? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Molenbeek-Wersbeek. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u moeiteloos praktische of verse producten als sappen en desem meergranen. Normaliter gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Molenbeek-Wersbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Molenbeek-Wersbeek? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een groot aantal opties die rijmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Verderop achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Bekkevoort. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Molenbeek-Wersbeek voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is er al vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Een daghap aan huis als Jonge kabeljauw in roomsaus is er al vanaf €6,15.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Czernina, iets te drinken en iets lichts zoals Sinaasappel mousse als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bekkevoort voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Rundergehaktbal in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Molenbeek-Wersbeek bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden dikwijls thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Witlof a la creme of Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Molenbeek-Wersbeek. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit