Maaltijdservice Basècles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Basècles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Basècles? Geholpen door deze website vindt u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,45 per persoon. Smullen van Runderlever in saus of Vier-groentenstamppot? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Basècles hebt u toegang tot gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
RecensieSmakelijk en gezond eten
Postcode7971
Maaltijd prijs€6,11
Vaak bestelde maaltijdZalmfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Basècles

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Basècles. Bijvoorbeeld erkende partijen als Dienstenthuis.be of Colruyt. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en sociale voorzieningen. Elke partij wordt gekenmerkt door z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze pagina kunt u de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Basècles? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Basècles. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u eenvoudig de boodschappen zoals pindakaas en ontbijtproducten. In de regel gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Basècles vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Basècles? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele leveranciers die passen bij uw uw eisen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Verderop ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Beloeil. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Basècles voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree vindt u vaak al vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel kunt u al bestellen vanaf €7,3.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Rozenbottelsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Natas do Céu als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Basècles aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten leveranciers en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Klapstuk met hutspot of Gestoofde spitskool. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Basècles. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit