Maaltijdservice Beloeil

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beloeil voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Beloeil? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,60 per maaltijd. Aanschuiven voor Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Beloeil krijgt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
RecensieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode7970
Maaltijd prijs€5,72
Meest gekozen maaltijdChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Beloeil

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Beloeil. We hebben het over populaire partijen als Delimeal of Vlotter. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende initiatieven en restaurants. Elke optie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze website kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Beloeil? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beloeil. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u direct praktische of verse producten als kaas en druiven. In algemene zin kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Beloeil vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Beloeil? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt denken aan Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Beloeil. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beloeil voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst bestelt u vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is er al voor €3,55.
 • Een daghap aan huis als Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Czernina, een stukje fruit en voor de volledigheid een Schaafijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beloeil aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt veelal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen en Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Beloeil. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente