Maaltijdservice Tongre-Saint-Martin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tongre-Saint-Martin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tongre-Saint-Martin? Door middel van deze website vindt u gemakkelijk alle organisaties in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,50 per persoon. Ouderwets genieten van Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst of Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Tongre-Saint-Martin beschikt u over heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChièvres
RecensieGezond en betaalbaar
Postcode7950
Maaltijd prijs€6,09
Vaak gekozen maaltijdVistriologie in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Tongre-Saint-Martin

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Tongre-Saint-Martin. Denk dan aan veel gekozen services als Yumbel of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Tongre-Saint-Martin? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tongre-Saint-Martin. Een uitkomst voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men probleemloos belangrijke boodschappen als koffiemelk en frisdrank. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tongre-Saint-Martin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Tongre-Saint-Martin? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensen en diëten/allergieën. Wat te denken van Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Via onze vergelijker ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Chièvres. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tongre-Saint-Martin voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kan je kopen vanaf €7.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Bonensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Chièvres voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Jumping Jack Salmon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tongre-Saint-Martin regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders geven een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehaktballetjes in satésaus of Ajam pangang, bami goreng. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Tongre-Saint-Martin. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit