Maaltijdservice Tongre-Notre-Dame

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tongre-Notre-Dame voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Tongre-Notre-Dame? Middels deze website bekijkt u snel en simpel alle leveranciers in de buurt! Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,15 p.p. Genieten van Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot en Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Tongre-Notre-Dame hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChièvres
ErvaringBetaalbaar en smaakvol
Postcode7951
Maaltijd prijs€6,1
Nummer 1-maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Tongre-Notre-Dame

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Tongre-Notre-Dame. U kunt denken aan veel gekozen partijen als Ekomenu en Champion. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij tal van instanties en slagerijen. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Tongre-Notre-Dame? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tongre-Notre-Dame. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u direct broodnodige boodschappen als koffie en jonge kaas. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Tongre-Notre-Dame vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Tongre-Notre-Dame? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die kloppen met uw wensen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel en Kip Kerriesaus Met Rijst? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Chièvres. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tongre-Notre-Dame voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de organisatie, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kan je kopen vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree is er al vanaf €7,15.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Rundvleessoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Griesmeelpap om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Chièvres voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Bami, quorn, satésaus
 • Pannenkoekenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tongre-Notre-Dame bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Bami goreng met kipsaté of Venkelsoep met dille. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Tongre-Notre-Dame. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit