Maaltijdservice Huissignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huissignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Huissignies? D.m.v. maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,55 per gerecht. Genieten van Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst of Bloemkool cordonbleu schotel? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Huissignies geniet u van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChièvres
ReactieAltijd in de buurt
Postcode7950
Prijs per maaltijd€6,07
Meest gekozen maaltijdGehakt in kappertjessaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Huissignies

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Huissignies. We hebben het over belangrijke aanbieders als Viangro of Cora. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante instellingen en zorginstellingen. Iedere partij wordt gekenmerkt door een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze tool kunt u dus de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Huissignies? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huissignies. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt men moeiteloos verse of handige boodschappen als kaas en beschuit. Veelal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Huissignies vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Huissignies? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze type aanbieders die voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Chièvres. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huissignies voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al voor €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Tagliatelle, kip, paddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Kokos-bonensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Advokaat ijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Chièvres voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden mosterdsoep
 • Gestoofde spitskool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Huissignies aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u probleemloos nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt in algemene zin geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGebonden goulashsoep of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Huissignies. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit