Maaltijdservice Beringen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beringen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beringen? Via deze pagina vindt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,10 per gerecht. Flink uitpakken met Kip met jus, rode bieten en krielaardappels of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Beringen smult u weer van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBeringen
ErvaringGezond, goed en lekker
Postcode3580
Maaltijd prijs€6,82
Maaltijd-topperHutspot, hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Beringen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Beringen. Neem bijv. veel gekozen aanbieders als Delhaize of Okay. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij tal van aanbieders en wijkrestaurants. Iedere service onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze vergelijker kan u de bezorgdiensten probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Beringen? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beringen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse firma’s voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men direct de supermarktartikelen als huishoudelijke artikelen en halfvolle kwark. Meestal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Beringen vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Beringen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Verderop achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Beringen. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beringen voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van factoren als de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een daghap aan huis als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Bietensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beringen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Slavink in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beringen bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt standaard thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of juist eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Beringen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente