Maaltijdservice Linkhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Linkhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Linkhout? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,45 per gerecht. Aan tafel voor Chili sin carne of Pulled pork zoete aard puree bonenmix? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Linkhout hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteLummen
Waarom bestellen?Uitgebreid assortiment
Postcode3560
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,63
Vaak bestelde maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Linkhout

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Linkhout. U kunt denken aan landelijke services als Smartmat of Smartmat. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante instanties en slagerijen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de services probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Linkhout? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Linkhout. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt u direct broodnodige boodschappen als leverworst en desem bol grof. Vaak gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Linkhout vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Linkhout? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Lummen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Linkhout voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt af van onderdelen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi bestelt u vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees bestelt u vanaf €4,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Snijbonenstamppot met slavink en jus is er al vanaf €7,35.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Advokaat ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Lummen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Aardappelpartjes rozemarijn

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Linkhout aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor thuismaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met grofweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kalkoenmedaillons in saus en Gebakken krieltjes. Op die manier zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Linkhout. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit