Maaltijdservice Meldert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meldert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Meldert? Door middel van onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle services in de buurt! Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,05 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Meldert ontvangt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteLummen
ReactieMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode3560
Gemiddelde kosten€6,64
Populaire maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Meldert

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Meldert. Denk aan interessante leveranciers als Colruyt of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante partijen en restaurants. Iedere service hanteert een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Middels deze website kan u daarom de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Meldert? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meldert. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal services bieden ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo koop men probleemloos praktische of verse producten als dieetproducten en leverworst. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Meldert vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Meldert? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn allerlei seniorenmaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en eetpatroon. Neem nu Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Lummen. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meldert voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al vanaf €6.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Juliennesoep, een stukje fruit en een toetje als Sinaasappel mousse achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lummen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Champignonsoep met rundvlees

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meldert regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Pastaschotel of Groentesoep Met Balletjes. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Meldert. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit