Maaltijdservice Kalken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kalken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kalken? Met behulp van maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,50 per maaltijd. Aanschuiven voor Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen en Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Kalken profiteert u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLaarne
ReactieBezorging tot in de keuken
Postcode9270
Gemiddelde kosten€6,46
Maaltijd-topperBroccoli kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kalken

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Kalken. Neem landelijke partijen als Vlotter en Traiteur Goossens. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei leveranciers en slagerijen. Elke leverancier hanteert een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze tool kan u de organisaties rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Kalken? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kalken. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men eenvoudig broodnodige boodschappen als koffie of afbak kaas mais broodjes. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Kalken vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Kalken? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Laarne. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kalken voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €4.
 • De daghap voor ouderen als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst is beschikbaar vanaf €5,6.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Avocadosoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Laarne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Varkenslapjes in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kalken aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden veelal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip, worteltjes, aardappelpuree en Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kalken. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit