Maaltijdservice Serskamp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Serskamp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Serskamp? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,35 per keer. Smullen van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Serskamp beschikt u over complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWichelen
ErvaringBezorging aan huis
Postcode9260
Gemiddelde kosten€6,45
Meest gekozen maaltijdZalm in dillesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Serskamp

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Serskamp. Denk aan erkende aanbieders als Ekomenu of Wink. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke optie hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Serskamp? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Serskamp. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste organisaties beschikken over een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals falafel burger en boterhamworst. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Serskamp vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Serskamp? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Verderop treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Wichelen. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Serskamp voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Vriesverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree vindt u vaak al vanaf €4,4.
 • Een warme dagschotel als Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer kunt u al bestellen vanaf €7,2.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bietensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Kaas om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Wichelen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Rundersaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Serskamp aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice past bij uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de voedingswaarden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De (warme) maaltijden wordt doorgaans thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsRunderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Daardoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of juist eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Serskamp. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit