Maaltijdservice Auby-Sur-Semois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Auby-Sur-Semois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Auby-Sur-Semois? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,70. Aanschuiven voor Kip in zoetzure saus of Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Auby-Sur-Semois profiteert u van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBertrix
RecensieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode6880
Prijs per maaltijd€5,42
Populaire maaltijdGebonden mosterdsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Auby-Sur-Semois

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Auby-Sur-Semois. Neem bijv. landelijke leveranciers als Delimeal of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en verswinkels. Elke partij levert een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de firma’s eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Auby-Sur-Semois? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Auby-Sur-Semois. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men direct broodnodige boodschappen als tomaten of katenspek. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Auby-Sur-Semois vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Auby-Sur-Semois? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die passen bij uw uw wensen en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Dieet Gentse Waterzooi? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Bertrix. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Auby-Sur-Semois voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree bestelt u vanaf €4,35.
 • Een warme dagschotel als Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Knoflooksoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Bavarois na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bertrix voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Koolvisfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Auby-Sur-Semois bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire aanbieders en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor thuis worden standaard tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Slavink in uienjus of Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie. Op die manier kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Auby-Sur-Semois. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit