Maaltijdservice Bertrix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bertrix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bertrix? Met behulp van www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,35 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kervelsoep of Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Bertrix ontvangt u de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBertrix
BeoordelingOpwarmen met microgolf
Postcode6880
Gemiddelde prijs€5,11
Vaak gekozen maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bertrix

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Bertrix. U kunt denken aan grote firma’s als 15Gram en Champion. Maar ook lokaal kan men kiezen voor prima instellingen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf biedt zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze website kan u daarom de firma’s probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bertrix? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bertrix. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men eenvoudig de supermarktartikelen als cake of karnemelk. Niet zelden gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bertrix vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Bertrix? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere menu’s die in lijn zijn met uw wensen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op deze pagina vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Bertrix. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bertrix voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de organisatie, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten bestelt u vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Andijvie a la creme is er al vanaf €7,15.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Borsjtsj, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Vlaflip om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bertrix voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bertrix regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor opwarmmaaltijd past bij uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden dikwijls bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bertrix. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente