Maaltijdservice Kallo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kallo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Kallo? Middels maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,50 p.p. Aanschuiven voor Groentemix, kormasaus, basmatirijst en Kipfilet? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Kallo beschikt u over verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBeveren-Waas
RecensieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode9120
Maaltijd prijs€6,16
Populaire maaltijdChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Kallo

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Kallo. Denk dan aan erkende firma’s als Viangro en Delhaize. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verscheidene instanties en verswinkels. Elke aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. onze vergelijker kan u de services op uw gemak naast elkaar bekijken. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kallo? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kallo. Een redding voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee koop men snel verse of handige boodschappen als katenspek of vanille vla. Veelal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Kallo vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Kallo? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei type aanbieders die aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. U kunt denken aan Groentesoep Met Balletjes of Champignonroomsoep? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Beveren-Waas. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kallo voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is beschikbaar vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Reepjes kalkoenvlees in saus is er al vanaf €6,05.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Pureesoep, een extra salade en om het compleet te maken Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beveren-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Kip korma, rijstmix

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kallo aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. Uw bestelling wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Kallo. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit