Maaltijdservice Belsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Belsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Belsele? Met behulp van www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,80 p.p. Ouderwets genieten van Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Belsele hebt u toegang tot voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Niklaas
BeoordelingEenvoudig te verwarmen
Postcode9111
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,13
Geliefde maaltijdOssestaartsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Belsele

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Belsele. Neem bijv. grote aanbieders als Ekomenu en 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij prima aanbieders en wijkrestaurants. Iedere organisatie biedt een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Belsele? Geen probleem! Steeds meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Belsele. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak gedaan door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men direct praktische of verse producten als knäckebröd of brood. In algemene zin kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Belsele vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Belsele? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei seniorenmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Dieet Vol Au Vent Puree? Aan de hand van deze website treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sint-Niklaas. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Belsele voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • De daghap voor ouderen als Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al bestellen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Soto, een lekker bijgerecht en een dessert als Appeltaart om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Niklaas voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Spagheti carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Belsele aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en kies er een. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ongeveer 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Soms is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Pulled pork zoete aard puree bonenmix of Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes. Zodoende ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Belsele. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit