Maaltijdservice Beveren-Waas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beveren-Waas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Beveren-Waas? Middels maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,10 per gerecht. Ouderwets genieten van Kip Op Grootmoeders Wijze en Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Beveren-Waas geniet u van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBeveren-Waas
ReactieIk zit nergens aan vast
Postcode9120
Gemiddelde kosten€6,43
Geliefde maaltijdAspergesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Beveren-Waas

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Beveren-Waas. U kunt denken aan erkende leveranciers als Foodbag en 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie levert een eigen keuken en voorwaarden. Via maaltijdbutler.be kan u de bezorgers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Beveren-Waas? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beveren-Waas. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop men eenvoudig praktische of verse producten als wilde tomaten mix en havermoutpap. Dikwijls gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Beveren-Waas vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Beveren-Waas? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eetpatroon. Denk maar aan Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Beveren-Waas. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beveren-Waas voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Gepaneerde kipstukjes is er al vanaf €5,85.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pureesoep, een extra salade en iets fris zoals Taart als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Beveren-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Pastaschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beveren-Waas aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen of Ajam pangang, bami goreng. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Beveren-Waas. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente