Maaltijdservice Sinaai-Waas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sinaai-Waas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sinaai-Waas? Met behulp van onze vergelijker vergelijkt u supersnel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,60 per persoon. Ouderwets genieten van Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten of Gewokte spinazie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Sinaai-Waas profiteert u van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Niklaas
RecensieHeldere instructies
Postcode9112
Gemiddelde kosten€6,14
Maaltijd-topperGestoofde prei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sinaai-Waas

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Sinaai-Waas. We hebben het over erkende leveranciers als Ekomenu of 0. Maar ook lokaal bestaan er prima instanties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie levert een “eigen” menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bedrijven probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sinaai-Waas? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sinaai-Waas. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als koffiepads of appelsap. Niet zelden gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sinaai-Waas vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Sinaai-Waas? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een groot aantal leveranciers die kloppen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Hieronder vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Sint-Niklaas. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sinaai-Waas voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al voor €5,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gewokte spinazie kunt u al bestellen vanaf €5,5.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Linzensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Slagroom als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Sint-Niklaas voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Pannenkoeken met spek
 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Stroganoff du chef

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sinaai-Waas aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende aanbieders geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng of Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sinaai-Waas. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit