Maaltijdservice Melsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Melsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Melsele? Met behulp van maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,55 per maaltijd. Genieten van 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Melsele krijgt u ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBeveren-Waas
Waarom bestellen?Zoutarm of glutenvrij
Postcode9120
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,17
Vaak gekozen maaltijdAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Melsele

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Melsele. We hebben het over veel gekozen aanbieders als Yumbel en/of Colruyt. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene instanties en slagerijen. Iedere leverancier biedt z’n eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kan u de organisaties op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Melsele? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Melsele. Een uitkomst voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u moeiteloos praktische of verse producten als rijstepap of margarine. Doorgaans kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Melsele vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Melsele? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Aan de hand van deze website ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Beveren-Waas. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Melsele voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al voor €4,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst is er al vanaf €6,5.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Bouillon, een extra salade en een toetje als Boerenjongens mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beveren-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Ribkarbonade in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Melsele aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor categorie thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gehakt in kappertjessaus of Gegrilde groentenmix in saus. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Melsele. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit