Maaltijdservice Bierbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bierbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bierbeek? Aan de hand van deze website vindt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,30 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool of Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Bierbeek hebt u toegang tot gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBierbeek
Waarom bestellen?Vol vitaminen en mineralen
Postcode3360
Prijs per gerecht€6,65
Maaltijd-topperBami kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bierbeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Bierbeek. Bijvoorbeeld landelijke partijen als Marley Spoon en/of Meal-Story. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services rustig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bierbeek? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bierbeek. Vaak toegepast door bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men probleemloos de boodschappen zoals toiletpapier of havervlokken. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bierbeek vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Bierbeek? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere soorten maaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Bierbeek. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bierbeek voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,8.
 • De daghap voor ouderen als Gehakt, prei, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,2.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Ciorbă, extra groenten en om het compleet te maken Chipolata mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bierbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bierbeek bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden dikwijls thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Kipragout champignons en Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bierbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente