Maaltijdservice Tienen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tienen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Tienen? Door middel van onze vergelijker vindt u eenvoudig alle aanbieders in uw regio! Warme gerechten, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,25. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gepaneerde kipnuggets en Kipragout met Parijse wortelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Tienen smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode3300
Gemiddelde prijs€6,62
Vaak bestelde maaltijdOosterse zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Tienen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Tienen. Denk dan aan erkende bezorgers als 15Gram en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van leveranciers en wijkrestaurants. Iedere partij wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze vergelijker kunt u de firma’s gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Tienen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tienen. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals tofu naturel en slagroom. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Tienen vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Tienen? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze thuismaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Onderstaand vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Tienen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tienen voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kaasburger Met Spinazie En Puree kunt u al bestellen vanaf €7,1.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Seolleongtang, een stukje fruit en iets fris zoals Haagse bluf als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Braadworst in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tienen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De gerechten worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree en Dieet Blinde Vink Puree Met Prei. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Tienen. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente