Maaltijdservice Linter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Linter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Linter? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,30 per gerecht. Flink uitpakken met Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen of Burpee Chicken? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Linter geniet u van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLinter
RecensieVraag om voedingsadvies
Postcode3350
Maaltijd prijs€6,64
Vaak bestelde maaltijdNasi kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Linter

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Linter. We hebben het over interessante aanbieders als Delhaize of 0. Ook in deze plaats zelf zien we tal van instellingen en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u dus de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Linter? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Linter. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop u probleemloos de supermarktartikelen als broodbeleg en snoep. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Linter vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Linter? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei opwarmmaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Linter. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Linter voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst wordt al bezorgd vanaf €6,05.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, extra groenten en om het compleet te maken Irish coffee om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Linter voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Geglaceerde wortel
 • Hutspot met hachee
 • Zalmfilet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Linter bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men probleemloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. De menu’s worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes. Zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Linter. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente