Maaltijdservice Bellefontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellefontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bellefontaine? Dankzij deze pagina vergelijkt u eenvoudig alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,65 per gerecht. Smullen van Geglaceerde wortel of Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Bellefontaine beschikt u over voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
Waarom bestellen?Telefonische klantenservice
Postcode5555
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,91
Meest gekozen maaltijdAjam pangang, nasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bellefontaine

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Bellefontaine. Bijvoorbeeld populaire organisaties als Viangro en Champion. Ook in de gemeente zelf ontstaan er prima initiatieven en wijkrestaurants. Elke optie heeft weer een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bellefontaine? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellefontaine. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. Daarmee krijgt u eenvoudig verse of handige boodschappen als snoepjes of margarine. Niet zelden zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bellefontaine vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Bellefontaine? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een hoop thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Bièvre. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellefontaine voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebakken kibbeling wordt al bezorgd vanaf €6,3.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Pap om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Prei a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellefontaine bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders stunten met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie of Ossestaartsoep. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bellefontaine. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit