Maaltijdservice Ressaix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ressaix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ressaix? D.m.v. onze vergelijker vindt u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,85. Aanschuiven voor Boereworst Met Wortelstamppot of Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Ressaix beschikt u over complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBinche
RecensieNiet meer naar de winkel
Postcode7134
Maaltijd prijs€6,1
Vaak bestelde maaltijdHeldere vermicellisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ressaix

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Ressaix. Neem belangrijke organisaties als Yumbel en Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf ontstaan er tal van partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ressaix? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ressaix. Ideaal voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u moeiteloos de supermarktartikelen als peren of slagroom. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ressaix vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Ressaix? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele leveranciers die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Neem nu Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Binche. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ressaix voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt samengesteld door onderdelen als de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Spaghetti Bolognese, kaas is er al vanaf €5,85.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Hangop achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Binche voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ressaix regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Stoofpotje rundvlees of Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ressaix. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit