Maaltijdservice Soumagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soumagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Soumagne? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,50 p.p. Smullen van Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng en Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Soumagne hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteSoumagne
RecensieAandacht en passie
Postcode4630
Gemiddelde kosten€5,6
Vaak bestelde maaltijdZalmfilet in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Soumagne

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Soumagne. Denk aan grote bezorgers als Foodbag en/of Wink. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Soumagne? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven structuur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soumagne. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u snel belangrijke boodschappen als afbakbroodjes of komijnekaas. Dikwijls gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Soumagne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Soumagne? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse type aanbieders die kloppen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Hieronder treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Soumagne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soumagne voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met aspecten als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is er al voor €5,1.
 • De daghap voor ouderen als Varkensvlees, erwten, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Pudding als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Soumagne voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Zalmfilet in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Soumagne bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De menu’s worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Roerei met spinazie à la crème en Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Soumagne. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente