Maaltijdservice Fléron

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fléron voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Fléron? Door gebruik te maken van deze website vindt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,60 per maal. Aan tafel voor Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Fléron geniet u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteFléron
RecensieVeel keuze in regio
Postcode4620
Maaltijd prijs€5,59
Maaltijd-topperVerse komkommersalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Fléron

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Fléron. Denk aan interessante aanbieders als Dienstenthuis.be en/of Delimeal. Ook in de gemeente zelf ontstaan er uitstekende instanties en slagerijen. Iedere organisatie onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze vergelijker kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Fléron? Geen probleem! Legio traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fléron. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals leverworst of toetjes. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Fléron vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Fléron? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel type aanbieders die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Op deze pagina vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Fléron. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fléron voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is verkrijgbaar vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al voor €4,95.
 • Een warme dagschotel als Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree is er al vanaf €6,8.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Aardappelsoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Vla om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Fléron voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Varkensprocureur in jus
 • Spaghetti met broccoli

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fléron bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijdservices stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt niet zelden geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree of Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding heeft invloed op uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Fléron. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente