Maaltijdservice Boechout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boechout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Boechout? Met behulp van maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,20 per persoon. Ouderwets genieten van Kiptajine en Stamppot boerenkool met worst? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Boechout beschikt u over verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBoechout
Waarom bestellen?Lekkerste seizoensmaaltijden
Postcode2530
Prijs per gerecht€6,11
Nummer 1-maaltijdZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Boechout

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Boechout. Bijvoorbeeld erkende organisaties als HelloFresh of Smartmat. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende partijen en zorginstellingen. Iedere service heeft weer zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Boechout? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boechout. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services hebben ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt u snel de supermarktartikelen als volle melk of afbak kaas mais broodjes. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Boechout vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Boechout? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop opties die rijmen met uw wensen en voedingsadvies. Wat dacht u van Gehaktschotel Met Worteltjes of Kip Kerriesaus Met Rijst? Aan de hand van deze website achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Boechout. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boechout voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als het bedrijf, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,4.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Hot pot, extra groenten en iets lichts zoals Spekkoek om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Boechout voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Gebakken rijst

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boechout regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u direct nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Braadworst in barbecuesaus en Pasta carbonara. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Boechout. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente