Maaltijdservice Ranst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ranst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ranst? Dankzij onze tool doorzoekt u supersnel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,50 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi pangang, rijstfantasie of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Ranst profiteert u van heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRanst
ReactiePersoonlijk en herkenbaar
Postcode2520
Prijs per maaltijd€6,1
Vaak bestelde maaltijdKipfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ranst

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Ranst. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als 15Gram en Ekomenu. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van initiatieven en restaurants. Iedere optie heeft zo zijn eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. onze vergelijker kan u de bedrijven snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Ranst? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ranst. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men snel nuttige boodschappen zoals thee of hopjesvla. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ranst vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ranst? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit diverse menu’s die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat te denken van Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Ranst. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ranst voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,6.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Sorbet achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Ranst voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Aardappelpuree

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ranst aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijd-verzorgers hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden vaak bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes of Lamsvlees in saus. Daardoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of juist koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ranst. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente