Maaltijdservice Dessel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dessel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Dessel? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vindt u gemakkelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,60 per maal. Flink uitpakken met Bami goreng speciaal, kip in satésaus en Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Dessel geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteDessel
BeoordelingZelf eenvoudig opwarmen
Postcode2480
Gemiddelde menuprijs€6,07
Populaire maaltijdStukjes rundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Dessel

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Dessel. Denk dan aan landelijke bezorgers als Traiteur Goossens en Meal-Story. Ook in de gemeente zelf zijn er interessante aanbieders en wijkrestaurants. Elke service heeft weer z’n eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u de services rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Dessel? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dessel. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u direct nuttige boodschappen zoals komijnekaas en hagelslag. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Dessel vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Dessel? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei leveranciers die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Dessel. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dessel voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Push Up Meatballs wordt al bezorgd vanaf €6,05.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Vlaflip als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Dessel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Runderbouillon

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dessel aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor type bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen en Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Dessel. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit