Maaltijdservice Lier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lier? Door middel van maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,85 per maal. Ouderwets genieten van Bruine bonensoep en Stamppot boerenkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Lier krijgt u heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLier
Waarom bestellen?Gebalanceerde maaltijden
Postcode2500
Gemiddelde kosten€6,09
Populaire maaltijdMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Lier

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Lier. U kunt denken aan belangrijke firma’s als Marley Spoon en Cora. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima initiatieven en zorginstellingen. Elke optie wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u de organisaties eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Lier? Er kan meer dan u denkt! Legio cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lier. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse services voorzien in een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men moeiteloos broodnodige boodschappen als cake of chocolade vla. Normaal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lier vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Lier? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel menu’s die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Wat dacht u van Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Hieronder vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Lier. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lier voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door o.a. de organisatie, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet is er al vanaf €5,85.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Gazpacho, een extra salade en om het compleet te maken Griesmeelpap om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lier voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Minestronesoep

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lier aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers werken met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met alle services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. Uw bestelling wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree en Sukadelapje in jus. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij of misschien veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lier. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente