Maaltijdservice Balen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Balen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Balen? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,90 p.p. Ouderwets genieten van Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Balen profiteert u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBalen
Recensie100% vers bereid
Postcode2490
Prijs per maaltijd€6,08
Maaltijd-topperOmelet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Balen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Balen. U kunt denken aan landelijke partijen als HelloFresh of Lidl. Maar ook lokaal zijn er interessante instanties en zorginstellingen. Elke service wordt gekenmerkt door een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van deze website kunt u dus de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Balen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Balen. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als koffie of filet americain. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Balen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Balen? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere opties die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Bloemkoolsoep? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Balen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Balen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als de organisatie, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel is er al vanaf €7,2.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Minestronesoep, extra groenten en iets fris zoals Chocolade ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Balen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Aspergesoep vg

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Balen aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie seniorenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel services gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree of Savooiekool. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Balen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente