Maaltijdservice Broekom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Broekom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Broekom? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,05 per gerecht. Ouderwets genieten van Rundersaucijs in jus of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Broekom beschikt u over de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode3840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,63
Geliefde maaltijdVarkensvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Broekom

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Broekom. Neem erkende services als Colruyt en Intermarché. Maar ook in de buurt bestaan er interessante initiatieven en slagerijen. Iedere optie heeft zo een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze tool kunt u dus de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Broekom? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Broekom. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als katenspek en geitenkaas. Normaliter zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Broekom vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Broekom? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel menu’s die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Borgloon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Broekom voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen is er al vanaf €5,6.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vissoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Crêpe suzette om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Broekom bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst en Kervelsoep. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Broekom. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit