Maaltijdservice Gors-Opleeuw

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gors-Opleeuw voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gors-Opleeuw? Geholpen door onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per persoon. Genieten van Spagheti carbonara en Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Gors-Opleeuw beschikt u over uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ReactieThuis uit eten!
Postcode3840
Maaltijd prijs€5,64
Meest gekozen maaltijdGehakt in kappertjessaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Gors-Opleeuw

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Gors-Opleeuw. Bijvoorbeeld interessante services als Ekomenu en/of Lidl. Ook in de gemeente zelf zijn er prima instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze tool kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Gors-Opleeuw? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gors-Opleeuw. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men gelijk de supermarktartikelen als havermout en havervlokken. Veelal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gors-Opleeuw vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Gors-Opleeuw? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse thuismaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en diëten/allergieën. U kunt denken aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Borgloon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gors-Opleeuw voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is er al voor €4,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do is beschikbaar vanaf €5,8.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Veloutésoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Aardbeien mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gors-Opleeuw aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote services werken met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel en Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gors-Opleeuw. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit