Maaltijdservice Gotem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gotem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Gotem? Dankzij deze pagina bekijkt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,10 per persoon. Aanschuiven voor Kipsaté en ei met bami goreng of Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Gotem smult u weer van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ErvaringVraag om voedingsadvies
Postcode3840
Gemiddelde prijs€5,65
Vaak gekozen maaltijdKip-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gotem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Gotem. We hebben het over landelijke leveranciers als Prego en/of Aldi. Maar ook in de buurt bestaan er uitstekende aanbieders en restaurants. Elke partij onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kunt u dus de firma’s probleemloos naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Gotem? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gotem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt men direct praktische of verse producten als volle yoghurt of achterham. Vaak zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Gotem vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Gotem? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene maaltijdservices die in lijn zijn met uw voorkeuren voedingspatroon. Neem nu Spaghetti Carbonara en Macaroni Ham Kaassaus? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Borgloon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gotem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus bestelt u vanaf €3,55.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kan je kopen vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Consommé, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Knoedel na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gotem regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen en Slavink in jus. Zodoende ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gotem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit