Maaltijdservice Hingene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hingene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hingene? Via maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per maal. Aanschuiven voor Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst en Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Hingene profiteert u van smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBornem
Waarom bestellen?Bezorging aan huis
Postcode2880
Prijs per gerecht€6,35
Maaltijd-topperHete Bliksem met een speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hingene

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Hingene. Denk dan aan landelijke partijen als Smartmat en/of Delhaize. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante instanties en wijkrestaurants. Iedere optie onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Hingene? Geen probleem! Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hingene. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s beschikken over een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop u gelijk de boodschappen zoals afwasmiddel en snoeptomaatjes. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hingene vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Hingene? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop thuismaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Kipgyros Rijst? Hieronder ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Bornem. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hingene voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. het bedrijf, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is er al vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet in piri piri saus wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Paprikasoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Custard achteraf. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bornem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot rode kool met hachee
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Runderhachee met rode kool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hingene aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden vaak geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsBroccoli kaassaus en Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hingene. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit