Maaltijdservice Ruisbroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ruisbroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ruisbroek? Door middel van deze pagina bekijkt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,25. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Appelpannenkoek of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Ruisbroek beschikt u over vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeentePuurs-Sint-Amands
Waarom bestellen?Altijd verse ingrediënten
Postcode2870
Maaltijd prijs€6,34
Vaak bestelde maaltijdAsperge beenhamschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ruisbroek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Ruisbroek. We hebben het over belangrijke bedrijven als Viangro en Spar. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene leveranciers en slagerijen. Elke leverancier onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze website kan u daardoor de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ruisbroek? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ruisbroek. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval koop u moeiteloos de supermarktartikelen als kaas extra belegen montbeliarde of tomaten. Niet zelden gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ruisbroek vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ruisbroek? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei seniorenmaaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Puurs-Sint-Amands. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ruisbroek voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van elementen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot is er al vanaf €6,35.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Hot pot, extra groenten en iets fris zoals Vruchtensalade om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Puurs-Sint-Amands voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Varkenshaasje in pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ruisbroek regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor type thuismaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit door te bellen, via een menulijst, of online. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes of Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ruisbroek. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit