Maaltijdservice Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Onze-Lieve-Vrouw-Waver voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Middels deze pagina vindt u supersnel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,20 per maal. Smullen van Rundvlees in jus of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Onze-Lieve-Vrouw-Waver profiteert u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteSint-Katelijne-Waver
ReactieAltijd bereikbaar
Postcode2861
Gemiddelde kosten€6,3
Maaltijd-topperMacaroni, groenten-tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Denk dan aan interessante aanbieders als Colruyt of Champion. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende organisaties en wijkrestaurants. Iedere optie biedt een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u de bedrijven rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt men direct verse of handige boodschappen als griekse yoghurt of huishoudelijke artikelen. Normaliter gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Onze-Lieve-Vrouw-Waver vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree en Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Sint-Katelijne-Waver. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst is beschikbaar vanaf €6,4.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Taart om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Katelijne-Waver voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Stamppot Hutspot met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijd-verzorgers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Zodoende krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit