Maaltijdservice Liezele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Liezele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Liezele? Middels de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,15 p.p. Ouderwets genieten van Macaronischotel of Gebonden tomatensoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Liezele ontvangt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeentePuurs-Sint-Amands
ErvaringMet aandacht bereid
Postcode2870
Prijs per gerecht€6,32
Nummer 1-maaltijdSpinazie schotel met gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Liezele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Liezele. U kunt denken aan populaire leveranciers als Marley Spoon en/of Spar. Ook in deze plaats zelf zien we tal van aanbieders en slagerijen. Iedere partij levert een heel eigen aanbod en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Liezele? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Liezele. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als sinaasappels of chocoladevla. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Liezele vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Liezele? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of zoekt u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst en Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Onderstaand ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Puurs-Sint-Amands. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Liezele voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is er al vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Witte rijst kan je kopen vanaf €7.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ciorbă, iets te drinken en iets fris zoals Mokka ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Puurs-Sint-Amands voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Stamppot prei met roomkaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Liezele bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en maak een keuze. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste aanbieders werken met een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De gerechten worden gewoonlijk bezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Aardappelpuree of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli. Hiermee krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Liezele. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit