Maaltijdservice Bornem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bornem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bornem? Geholpen door deze pagina bekijkt u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie en Kalkoenmedaillons in saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Bornem geniet u van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBornem
RecensieVerlicht de mantelzorg
Postcode2880
Gemiddelde menuprijs€6,32
Vaak gekozen maaltijdKipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bornem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Bornem. We hebben het over belangrijke organisaties als Smartmat en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van initiatieven en speciale eetpunten. Elke organisatie heeft weer een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kunt u de firma’s probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bornem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bornem. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor koop men probleemloos belangrijke boodschappen als druiven of keukenpapier. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bornem vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Bornem? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze opties die kloppen met uw voorkeuren en voedingsadvies. U kunt denken aan Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Op deze pagina vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Bornem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bornem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de leverancier, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al voor €3,55.
 • De daghap voor ouderen als Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kreeftensoep, een extra salade en een dessert als Yoghurt/perzik mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bornem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bornem regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden altijd thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen of Risotto, roomsaus boschampignons, kip. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of juist eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bornem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente