Maaltijdservice Mariekerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mariekerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mariekerke? Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaalt u supersnel alle services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,55 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool en Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Mariekerke hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBornem
RecensieBezorging tot in de keuken
Postcode2880
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,36
Vaak bestelde maaltijdRunderhachee, stamppot hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Mariekerke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Mariekerke. Neem bijv. belangrijke firma’s als Foodbag en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van aanbieders en slagerijen. Ieder bedrijf hanteert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze website kunt u dus de services rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Mariekerke? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mariekerke. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u zonder moeite de boodschappen zoals druiven en falafel burger. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mariekerke vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mariekerke? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit meerdere seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Bornem. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mariekerke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €3,85.
 • De daghap voor ouderen als Bloemkool met runderlap en aardappelen is er al vanaf €7,35.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Dame blanche ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Bornem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Rundvlees in basilicumsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mariekerke regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten en Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees. Zodoende kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mariekerke. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit