Maaltijdservice Vivy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vivy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vivy? Door middel van onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,65 per maal. Aanschuiven voor Spaghetti Carbonara of Pulled pork zoete aard puree bonenmix? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Vivy geniet u van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
ErvaringOpwarmen met microgolf
Postcode6833
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,17
Nummer 1-maaltijdKip korma, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Vivy

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Vivy. Denk aan landelijke services als Prego en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau zien we interessante initiatieven en verswinkels. Elke organisatie biedt een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kan u de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vivy? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vivy. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men probleemloos de supermarktartikelen als ontbijtspek of huishoudelijke artikelen. In algemene zin gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Vivy vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Vivy? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Op maaltijdbutler.be ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Bouillon. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vivy voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van elementen als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is er al voor €3,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree kan je kopen vanaf €7,35.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Komkommersoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Irish Coffee mousse na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Stamppot prei met roomkaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vivy aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste dienstverleners bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsKick Through Spaghetti en Doperwtensoep. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vivy. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit