Maaltijdservice Bellevaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellevaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bellevaux? Via de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Bellevaux smult u weer van uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
RecensieEenvoudig te verwarmen
Postcode6834
Prijs per gerecht€5,18
Vaak gekozen maaltijdRaapstelen stamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bellevaux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Bellevaux. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Foodbag en Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er interessante partijen en restaurants. Iedere leverancier levert z’n eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de bedrijven probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bellevaux? Geen probleem! Nogal wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellevaux. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven bieden ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop men snel belangrijke boodschappen als gekookte achterham en eieren. In algemene zin kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bellevaux vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bellevaux? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel maaltijdservices die in lijn zijn met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Hieronder bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Bouillon. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellevaux voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €6,4.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al voor €3,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten wordt al bezorgd vanaf €6,2.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Bavarois achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Procureurlapje met groenten
 • Gehaktballetjes in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellevaux bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men wekelijks opnieuw bestellen. Vaak kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De gerechten worden veelal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Gekookte aardappels of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bellevaux. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit