Maaltijdservice Ucimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ucimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ucimont? Dankzij onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle organisaties in de buurt! Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,70 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Slavink in jus en Gestoofde peertjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Ucimont beschikt u over vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
RecensieGemakkelijk opwarmen
Postcode6833
Gemiddelde menuprijs€5,16
Populaire maaltijdHeldere kippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ucimont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Ucimont. Neem bijv. interessante aanbieders als Home Cuisine of Spar. Maar ook in de buurt bestaan er tal van leveranciers en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft weer z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ucimont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ucimont. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als snoepjes of jonge kaas. Niet zelden gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ucimont vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ucimont? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei maaltijdservices die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen en Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Bouillon. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ucimont voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt af van factoren als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes is er al voor €4,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Budae jjigae, iets te drinken en een dessert als Yoghurtijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Stamppot Witlof met gehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ucimont regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijdservices hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente en Draadjesvlees in rode wijnsaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ucimont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit