Maaltijdservice Sainte-Cécile

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sainte-Cécile voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sainte-Cécile? Met behulp van deze pagina treft u moeiteloos alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,90 per keer. Ouderwets genieten van Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Sainte-Cécile krijgt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteFlorenville
BeoordelingZoutarme gerechten
Postcode6820
Gemiddelde menuprijs€5,07
Geliefde maaltijdGebakken kibbeling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sainte-Cécile

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Sainte-Cécile. U kunt denken aan belangrijke partijen als Delimeal en/of Colruyt. Maar ook lokaal zijn er allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer z’n eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via maaltijdbutler.be kunt u de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sainte-Cécile? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sainte-Cécile. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u gelijk de boodschappen zoals halfvolle melk en afbak pistolet meergranen. Doorgaans gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sainte-Cécile vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sainte-Cécile? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse leveranciers die matchen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Hieronder achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Florenville. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sainte-Cécile voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen bestelt u vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel is er al vanaf €5,6.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Groentesoep, een gezonde salade en iets fris zoals Irish Coffee mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Florenville voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Macaronischotel bolognese

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sainte-Cécile regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree en Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of wellicht vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sainte-Cécile. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit