Maaltijdservice Muno

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Muno voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Muno? Door middel van deze pagina bekijkt u snel en simpel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,55 per maaltijd. Aan tafel voor Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst en Lekkerbekje met sperziebonen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Muno beschikt u over complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteFlorenville
ReactieLekker en gezond
Postcode6820
Gemiddelde prijs€5,06
Geliefde maaltijdGestoofde peertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Muno

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Muno. Bijvoorbeeld erkende firma’s als Vlotter of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende organisaties en speciale eetpunten. Iedere partij levert z’n eigen assortiment en voorwaarden. Aan de hand van deze website kan u daardoor de firma’s gemakkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Muno? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Muno. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Zodoende haalt u moeiteloos belangrijke boodschappen als slagroom of kipfilet. Normaliter kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Muno vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Muno? Of heeft u liever de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Florenville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Muno voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door zaken als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree kunt u al bestellen vanaf €7,1.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Banaan ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Florenville voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Muno bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Het eten wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Varkenssaucijs in jus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm of eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Muno. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit