Maaltijdservice Noirfontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noirfontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Noirfontaine? Middels maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,00. Flink uitpakken met Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Hamlapje in jus met stamppot andijvie? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Noirfontaine geniet u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
ReactieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode6831
Gemiddelde kosten€5,14
Nummer 1-maaltijdSpagheti carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Noirfontaine

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Noirfontaine. We hebben het over interessante services als Foodbag of Spar. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei instellingen en verswinkels. Elke partij heeft weer een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze tool kan u de services rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Noirfontaine? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noirfontaine. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men gelijk verse of handige boodschappen als toetjes of crackers. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Noirfontaine vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Noirfontaine? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop opties die aansluiten bij uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat dacht u van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op deze pagina achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Bouillon. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noirfontaine voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • De daghap voor ouderen als Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel kunt u al bestellen vanaf €6,6.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Waterkerssoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Pannenkoekjes als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Noirfontaine bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden vaak geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie of Chili con carne. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Noirfontaine. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit