Maaltijdservice Boussu

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boussu voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Boussu? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,15 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes en Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Boussu profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBoussu
Waarom bestellen?Ik kan niet meer zonder
Postcode7300
Prijs per gerecht€5,41
Vaak bestelde maaltijdGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Boussu

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Boussu. U kunt denken aan veel gekozen services als 15Gram of Meal-Story. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kunt u derhalve de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Boussu? Geen probleem! Legio traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boussu. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel gedaan door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als koeken en griesmeelpap. Meestal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Boussu vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Boussu? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die in lijn zijn met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree en Spaghetti Bolognese Kaas? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Boussu. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boussu voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met o.a. de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Kick Through Spaghetti kan je kopen vanaf €6,9.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Komkommersoep, extra groenten en een toetje als Bitterkoekjes mousse om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Boussu voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boussu aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Thaise curry of Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Boussu. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente