Maaltijdservice Morlanwelz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Morlanwelz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Morlanwelz? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle services in de buurt! Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,05 per maal. Aan tafel voor Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Morlanwelz smult u weer van complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMorlanwelz
ErvaringBetrouwbare levering
Postcode7140
Gemiddelde menuprijs€5,36
Maaltijd-topperKalkoenmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Morlanwelz

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Morlanwelz. Denk aan landelijke bedrijven als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich allerlei organisaties en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft zo een heel eigen aanbod en voorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Morlanwelz? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Morlanwelz. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt men direct de supermarktartikelen als thee of keukenpapier. Niet zelden gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Morlanwelz vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Morlanwelz? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit meerdere mogelijkheden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Morlanwelz. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Morlanwelz voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook kan je kopen vanaf €7,45.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Paprikasoep, iets te drinken en om het compleet te maken Flensjes om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Morlanwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Varkenslapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Morlanwelz bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men direct opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden veelal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsRundvlees in saus of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Morlanwelz. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente