Maaltijdservice Ecaussinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ecaussinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ecaussinnes? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,75 per gerecht. Ouderwets genieten van Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Ecaussinnes krijgt u uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEcaussinnes
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode7190
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,4
Vaak gekozen maaltijdGegrilde kippenpoot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ecaussinnes

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Ecaussinnes. Bijvoorbeeld interessante bedrijven als 15Gram en Delhaize. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van leveranciers en verswinkels. Elke leverancier biedt een eigen keuken en voorwaarden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ecaussinnes? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ecaussinnes. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Meestal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop men direct de boodschappen zoals paté en peren. Gewoonlijk gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ecaussinnes vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Ecaussinnes? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele maaltijdservices die voldoen aan uw wensenlijstje voedingspatroon. Denk maar aan Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn en Macaroni Ham Kaassaus? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Ecaussinnes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig zout testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ecaussinnes voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €3,9.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst is beschikbaar vanaf €6,8.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, een stukje fruit en iets fris zoals French coffee om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ecaussinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Kipragout met Parijse wortelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ecaussinnes bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u supersnel nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree en Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Handig, want zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ecaussinnes. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente