Maaltijdservice Manage

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Manage voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Manage? Geholpen door onze tool vergelijkt u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Verse komkommersalade of Lasagna bolognese? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Manage beschikt u over smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteManage
ReactieIk ben weer zelfstandig
Postcode7170
Maaltijd prijs€5,38
Nummer 1-maaltijdKipragout met Parijse wortelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Manage

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Manage. We hebben het over belangrijke firma’s als Viangro of Smartmat. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Elke service hanteert een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Manage? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Manage. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bedrijven faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop men moeiteloos praktische of verse producten als halfvolle yoghurt of smeerkaas. Normaliter zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Manage vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Manage? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden veel verschillende soorten maaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Neem nu Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Onderstaand ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Manage. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Manage voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van factoren als de organisatie, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is er al voor €3,95.
 • Een daghap aan huis als Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst is beschikbaar vanaf €6,7.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thenthuk, een stukje fruit en voor de volledigheid een Appeltaart om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Manage voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Manage bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies er een. Check vooral het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De gerechten worden dikwijls geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes en Gestoofde wortel. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Manage. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente